menu close menu

Fogyókúra módszerek összehasonlítása

Termék
Leírás Ar Weboldal Ar-érték arány
Hatékony fogyás ThermaCuts infó 9772 ft weboldal
Gyors fogyás Ultra Slim infó 4500 ft / doboz weboldal kitűnő
Méregtelenítés Untoxin infó 12 000 ft weboldal közepes
Természetes fogyás Acai Berry 900 infó 8400 ft weboldal kítűnő
Izomtömegnövelés Metadrol infó 13 300 ft weboldal alacsony

hatékony fogyásManapság, mikor már nem tudunk úgy létezni, hogy ne lenne a szemünk látóterébe legalább 5-féle reklám, 9-féle autó és 15 fajta ember, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne foglalkozzunk velük. Alegtöbb csak el akar adni nekünk valamit, de az üzenet, ami egy ilyen plakát vagy épp reklámfilm mögött van sokkal többet jelent nekünk. Úgy akarunk kinézni, ahogy az alakok a televízióban. „És ha nekik megy, nekünk miért ne menne? Mivel jobbak ők nálam? Én is tudok vékony lenni ha akarok!” Ezek a mondatok általában minden ember fejében megszólalnak. És igazunk is van, hiszen a sztárok is csak emberek sok pénzzel, nagy házzal és hírnévvel.

Az egyik leghatásosabb fogyókúra nem más, mint a sok mozgást, egészséges étrendet és sok odafigyelést igénylő „ősi módszer”. Ennek keretei között hetente legalább 3 alkalommal, alkalmanként 2 óra mozgás szükséges. Fontos, hogy egy ilyen edzés után mit viszünk be a szervezetünkbe. Nem szabad egészségtelen, cukros vagy épp túl zsíros dolgot fogyasztani. Az egészséges étrend része a gyümölcs, zöldség, hús és ezeknek megfelelő arányú kombinációja. Egy fárasztó edzés után azonban nem az evés a legfontosabb. A szervezetünk rengeteg vizet veszített, így előbb azt kell pótolni, persze csak okosan. Ha túl sokat iszunk hirtelen, a gyomrunk felpuffad és megtelik az itallal, melynek köszönhetően nem tudunk majd mozogni.

A görögök így képzelték Adoniszt

A görögök szerinte így nézett ki az egészséges külalak.

Ha a rendszeres mozgásra és a megfelelő táplálkozásra nincs elég időnk, viszont szeretnénk ettől függetlenül jól kinézni vagy éppen a megfelelő ásványi anyagokat bejuttatni a szervezetünkbe, akkor vannak erre készült termékek. Ezek lehetnek Zsírégető szerek, Fogyókúrás tabletták, és Vitaminok, ugyanis mára a kutatók eljutottak arra szintre, hogy kellemetlenség és mellékhatás nélkül képesek napi egyetlen kis kapszulával csökkenteni a súlyfelesleget a derekunkon, vagy ahol éppen van. Ha ezek a szerek mellett még sportolunk is akkor látható csak igazán gyors hatás.

A sok bogyó egészségtelen, figyeljünk a mértékletességre!

Mindig figyeljünk oda a mértékletességre!

Ahány ember annyi féle szokás – a közmondás szerint. Ez nem csak a szokásokra vonatkozik, hanem sokminden másra is mint például a céljainkra. Fontos először eldönteni, hogy mit szeretnénk elérni, mi a célunk és csak utána kiválasztani, hogy milyen terméket veszünk meg. Nem mindegy hogy hosszan tartó sokáig megmaradó, vagy röviden ható gyorsan elmúló hatású fogyasztószert választunk. Ezen kívül vannak vitaminok, melyek az egészséges táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek és vannak izomtömegnövelők, melyek az izom növekedését segítik elő. Ha például izomtömegnövelőt vesz olyasvalaki aki fogyni szeretne, akkor annak a szer ebben az esetben annak ellenkezőjét valósítja meg. Mi összegyűjtöttük az összes témakörben előforduló szereket és a fenti táblázatban listáztuk.

Ha természetes Acai bogyó készítményt szeretne használni és ennek segítségével fogyni akkor mindenféleképpen az AcaiBerry 900 a legjobb piacon. Ezt az is bizonyítja, hogy 90 napos visszafizetési garanciát vállalnak, így kockázatmentes lesz a vásárlás.

Egy másik fogyókúra módszer: az egészséges táplálkozás következtében felhalmozódó felesleges anyagok, úgynevezett méreganyagoktól való megszabadulás. Ennek a folyamatnak a felgyorsításához méregtelenítő tablettát keressünk. Amennyiben méregteleníteni szeretnénk akkor az UNTOXIN terméket javasoljuk. Ha a rohanó világban a célunk a gyors fogyás és nincs időnk a hagyományos módszereket kivárni, akkor mindenféle képpen anyagcsere gyorsító tablettára lesz szükségünk. Ebben az esetben a legjobb készítmény az Ultra-Slim mely az anyagcsere felgyorsítása mellett a felesleges zsírszöveteket hasznos energiává változtatja, aminek köszönhetően az álmosság helyett mindig fitt lesz. Ehhez hasonló módszerrel dolgozik a Therma-Cuts, melynél a lipózis (felgyorsított zsírbontás) hatására hő keletkezik és ennek köszönhetően verejték formájában távoznak el a felesleges anyagok valamint a súlyfelesleg. Ha kízárólag izomtömeget szeretnénk növelni, akkor a Metadrol készítményt javasoljuk.

Ha részletesebb leírást szeretnénk a termékekről, akkor kattintsunk a   táblázatban a megfelelő termék nevére, vagy nézzük meg azoknak a weboldalát (szintén a táblázatban található meg).

 

Amire még elengedhetetlen a hatékony fogyókúránál az a napi 8 óra alvás. Ez is része a kúrának, hiszen nem szabad elfelejtenünk, hogy akkor szép a test ha egészséges. Férfiaknál ez egy kicsit persze mindig bonyolultabb, hiszen nekik nem elég csak vékonynak lenni, az izmoknak is szépen kell látszani. Szükség van az izomerősítő szerek mellett valamilyen szinten edzeni. Elég az otthoni úgynevezett “fegyenc edzés” mely gyakorlatok a nevéből eredően egy börtön cellájában is elvégezhetőek. Ilyenek például a guggolás, fekvőtámasz, húzodszkodás, felülés… Persze ennél sokkal szakszerűbb edzést biztosíthatunk magunknak, ha elmegyünk egy konditerembe, ahol ráadásul szakértő segítségét is kérhetjük. Talán ez ajánlottabb, viszont időigényesebb is.